Sunday, February 7, 2010

Auckland nu!

Nagra dagar har gatt sen den senaste rapporten,o det kanns som det har vart fullt upp hela tiden. Onsdag o torsdag tillbringade vi som sagt i Cromwell, hos brassarna. Darifran var vi pa utflykt till Tekapo lake annu ett vackert stalle dar det var tankt fran borjan att vi skulle hoppa fallskarm men tiden rullar pa o vi vill ju hinna se sa mkt som mojligt sa vi bastamde oss for att skjuta pa det.
I stallet blev de en tripp till Puzzleworld ett slags pyssel stalle med en labyrint,o en massa klurigheter,spel o konstiga bilder som lurar ogat osv. kanske inte det basta hitills men lite kul var det faktiskt,ett skont avbrott liksom.
O Sjalvklart som dem sol nordar vi ar, tillbringade vi nagra timmar vid sjon oxa eftersom vadret var super,vi tog med oss lite mojito o mudshakers o slog oss ner, ibland ar livet harligt :) Mums. Minns inte namnet pa sjon men den var typ 3mil lang, o hade det skonaste vattnet hitills,valdigt badvanligt.

Det var trevligt o hanga med brassarna, o vara hemma hos nagon aven om det var bara tva dagar,sa var det javligt skont. Dessutom fick vi alla vara klader tvattade :) stor bonus! Ska erkanna att jag e lite less pa att bo i en vaska, o kanner mig redo for ett hem nu,fragan e bara vart?!

Arla fredag morgon tacka vi for oss o tog vi vart pick o pack -min mp3 :( :( o drog. Vi plojde hela dagen vast kusten upp,vi ar ganska bra pa det dar plojandet jag o Linnea :)
Stannde o en snabbis o kikade in pa en glacier sa dar lite pa hall,sag riktigt maktigt ut..
Med risk for att vara tralig assa naturen,oslagbra. Den variera sa mkt oxa ibland kanns det som en regnskog i bland som savann, eller som en gigantisk moss skog, de ar stora aar, sma backar, havs utsikt,vagar genom berg,runt berg..skulle kunna fortsatta men men.
Kom i alla fall fredag kvall till Picton saaa mysigt stalle igen,hehe.
Tillbringade en natt till i bilen,dock utan radsla eller frost skador denna gang sa de var bra.

Lordag morgon var det dax att ta sig till nord on en tre timmar lang farje tur. Lite solning pa dack o lite mat hanns med innan vi var framme. Harligt!

Sa baten la till i Wellington, o sa fort vi tagit oss i land mottes vi av galet mkt folk i alla aldrar utkladda till allt mojligt, vi blev snart varse att det var deras national dag. Sa galet,sa kul!
Vi fick dock betala det dubbla for hostlet som vi ej bokat i forvag men som vi lyckligtvis fick tag pa efter nagra om o men,typ fullt overallt. Kanslan i W var fantastisk,gillisch mycket!

orkar inte skriva mer nu mina vanner,sa fortsattning foljer... :)

No comments:

Post a Comment